Hvem er vi?

Din leverandør av alt innen knuste fjellprodukter

 

Odal Grus AS ble etablert i 1972, og overtatt av Lars Erik Nordli i 1979.
Etter en omorganisering i 2003, eies Odal Grus AS nå av Nordli Holding AS.

Odal Grus AS har godt innarbeidede rutiner og lang erfaring. Dette gjør at vi jobber effektivt og ikke mister overblikket i pressede situasjoner. Med andre ord er vi det trygge valget når du trenger en leverandør som leverer høy kvalitet til avtalt tid - hver gang.

Seriøsitet, varige kundeforhold og respekt for fagområdet er noe vi vekter høyt, og vår solide innsats over en årrekke har bidratt til mange fornøyde kunder.

Vårt mål er å yte god personlig service

Ved å ha egne lastebiler kan vi sørge for at du får det du har behov for, av subbus, sand, pukk eller grus, og at det blir levert til rett tid og sted.

Kontakt oss så hjelper vi deg i gang med dine prosjekter. Vi ser frem til å høre fra deg!

Rask levering - god service

Vi har som mål å yte god service overfor kundene, og gjør det vi kan for å etterkomme kundens ønsker og behov ved levering av masse. Vi er en liten bedrift med 8 ansatte. Vi holder til på Skarnes i Sør-Odal Kommune.

Kontakt oss i dag
Ikon maskin

Drift og produksjon

Driften er sesongbetont, og det produseres ikke i vinterhalvåret.
Årlig produksjonskapasitet er ca. 300 000 tonn.

Ikon kunder

Kunder - små og store

Kundegrupper er private og entreprenører, kommuner og statlige bedrifter. De siste årene har vi hatt større leveringer av ballastpukk til Jernbaneverket.

Ikon tommel opp

Produkter av høy kvalitet

Vi driver knuseverk og leverer alt i knuste fjellprodukter. Fjellet vi disponerer består av bergarter som gir svært slitesterke produkter.