Grus

Send oss en henvendelse, vi kontakter deg så snart vi kan

Grus har mange ulike bruksområder, og er kanskje mest kjent for de fleste i bruk på gårdsplasser og til avrettningsmasse. Trenger du et lass kvalitetsgrus til oppkjørselen eller til andre formål, kan vi hjelpe deg. Vi leverer alt av knuste steinmasser av høy kvalitet.

Kvalitetssikring av steinprodukter

Med et eget testsenter og laboratorium, kan du som kunde være trygg på at du får produkter som er optimale for ønsket bruk. Dette er spesielt viktig i produksjon av asfalt, veidekker eller for tilsetning i betongarbeid. Da har myndighetene satt spesifikke krav til motstandskraft, bæreevne og slitasjepåvirkninger. Vi leverer det vi lover, og strekker oss langt for å yte god service, i form av dialog og veiledning.

Vi leverer grus og andre knuste fjellprodukter

Har du behov for noen form for assistanse når det gjelder valg av type grus eller kanskje du trenger å få produktene fraktet? Vi har egne lastebiler og sørger for rask levering av alle typer knuste fjellprodukter til kunder i Odalen, Nes og Kongsvinger.

Med en moderne maskinpark og erfarne medarbeidere sørger vi for grus og andre produkter av svært høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Dersom du ønsker å vite mer om grus eller du vil bestille et lass, er det bare å kontakte oss på telefon, gjennom kontaktskjema eller sende en e-post.