Grus

Vi leverer alt av knuste steinmasser av høy kvalitet.

Grus har mange ulike bruksområder, men er kanskje mest kjent for de fleste i bruk på gårdsplasser og til avrettningsmasse. Grus er grovere i kornene enn sand, og størrelsen varierer fra 2–64 mm. i diameter. Fordi grus inneholder stoffer som gjør at det fester seg godt til underlaget, egner det seg også bedre i områder med helning enn eksempelvis pukk. Grus egner seg godt til drenering, og grus i større størrelser er velegnet dersom du ønsker å bygge opp gårdsplass eller parkeringsplass.

Trenger du et lass kvalitetsgrus til oppkjørselen eller til andre formål, kan vi hjelpe deg. 

Har du spørsmål?

 

Dersom du ønsker å vite mer om grus eller du vil bestille et lass, er det bare å kontakte oss på telefon, gjennom kontaktskjema eller sende en e-post.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt oss i dag

Kvalitetssikring av steinprodukter

Med et eget testsenter og laboratorium kan du som kunde være trygg på at vi leverer produkter som er optimale for ønsket bruk. Dette er spesielt viktig i produksjon av asfalt, veidekker eller for tilsetning i betongarbeid. Da har myndighetene satt spesifikke krav til motstandskraft, bæreevne og slitasjepåvirkninger. Vi leverer det vi lover, og strekker oss langt for å yte god service i form av dialog og veiledning.

Vi leverer grus og andre knuste fjellprodukter

Har du behov for noen form for assistanse når det gjelder valg av type grus eller kanskje du trenger å få produktene fraktet? Vi har egne lastebiler og sørger for rask levering av alle typer knuste fjellprodukter til kunder i Odalen, Nes og Kongsvinger.

Med en moderne maskinpark og erfarne medarbeidere sørger vi for grus og andre produkter av svært høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Send oss en henvendelse

hCaptcha