Betongvarer

Leter du etter betongvarer?

Odal Grus er et knuseverk på Skarnes i Hedmark som produserer og leverer alt i knuste fjellprodukter. I tillegg lagerfører vi et utvalg av betongvarer. Vi tilbyr god service og hurtig levering av blant annet betongkjegler, kum- og justeringsringer, betonglokk, støpejernsprodukter og utstyr for kjerneboring av kummer.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Hvilke betongvarer er du på utkikk etter? Ikke nøl med å ta kontakt dersom du ønsker å bestille betongvarer eller vil ha mer informasjon om våre produkter.

Kontakt oss i dag

Kvalitetsprodukter i betong

Kumringer

Alle kumringer levert av oss er produsert i henhold til norsk standard. Vi har nødvendig utstyr for å utføre kjerneboring av kumringer for våre kunder. Les mer om kumringer her, eller ta kontakt med oss for mer informasjon og nærmere avtale.

Kjegler

Som kunde hos oss kan du bestille betongkjegler som avslutning til avløps- og vannkummer. Vi leverer kjegler i mange ulike dimensjoner for både sentriske og eksentriske mannhull. Konferer med oss i Odal Grus for mer informasjon om våre betongkjegler og montering.

Justeringsringer

Vi fører justeringsringer i betong til bruk ved behov for justering av høyde på kum. Med justeringsringen sikrer du at høyden blir mest mulig nøyaktig. Kontakt oss for mer informasjon om justeringsringer og tekniske spesifikasjoner.

Betonglokk

Vi tilbyr betonglokk med og uten rist til bruk på kummer utenfor trafikkerte områder. Betonglokk er et mer økonomisk alternativ til kumlokk i støpejern. Kontakt oss for mer informasjon om dimensjoner, vekt og pris, eller les mer om betonglokk her.

Send oss en henvendelse

hCaptcha