Pukkverk

Odal Grus AS er et veletablert pukkverk som leverer alt du trenger av knuste fjellprodukter. Et pukkverk produserer pukk basert på sprenging, knusing og sikting av fjellgrunnen. I vårt pukkverk råder vi over ulike gravere, dumpere, hjullastere og lastebiler med henger. Pukkverk spiller en uunnværlig rolle når det for eksempel gjelder utbygging av infrastruktur. Både jernbane- og veibygging krever pukk som en viktig del av underlaget. Generelt bidrar pukkverk med steinprodukter som kan brukes til drenering, terrengforming/oppfylling, strøvare for vintervedlikehold samt tilslag til betong eller asfalt.

Det som avgjør bruken av produktene fra et pukkverk er steinmaterialets hardhet og størrelse. Odal Grus AS er et pukkverk som leverer pukk til aktører med ulike behov. Blant våre kunder er private, entreprenører, kommuner og statlige bedrifter. Med en moderne og velholdt maskinpark er det en enkel sak for vårt pukkverk å levere pukk til avtalt tid.

Pukkverk med profesjonelle løsninger

Vårt pukkverk har kompetanse og kapasitet til å imøtekomme selv omfattende ønsker innen fjellprodukter. Med gode rutiner og lang erfaring kan vi levere med kort varsel. Dette er spesielt en fordel for store kunder som trenger stabil progresjon i en entreprise slik at det ikke oppstår kostbare forsinkelser. Vår profesjonelle innstilling og evne til å levere kvalitet til tiden har bidratt til mange fornøyde kunder siden vår etablering i 1972.

Seriøsitet, varige kundeforhold og respekt for fagområdet er kjennetegn for vårt pukkverk, og viktige faktorer som vi på daglig basis prioriterer. Vi er med andre ord en ideell samarbeidspartner for deg som trenger et leveringssikkert pukkverk som setter dine ønsker og behov i sentrum.

Har du spørsmål vedrørende hva vårt pukkverk kan bistå deg med, er det bare å ta kontakt på enten e-post eller telefon.

Send oss en henvendelse, vi kontakter deg så snart vi kan