Subbus

Subbus er en grov grusmasse som utvinnes fra første trinn i knusingen av berg- og fjellmasser. Subbus inneholder mer finstoff som lettere binder seg til underlaget enn grus og singel. Denne egenskapen gjør at subbus ofte blir hard og kompakt med minimalt etterarbeid og komprimering. Dermed er subbus godt egnet til bruk under belegningsstein eller som bærelag før asfaltering.


Ta kontakt med oss for priser og mer informasjon om levering.

Hva brukes subbus til?

Subbus er ofte benyttet som underlag for ulike typer steindekker og som avrettingsmasse. Et vanlig bruksområde for subbus er som topplag på gårdsplasser og innkjørsler. I mange tilfeller brukes også grus til samme formål. Egenskapene til subbus gjør imidlertid denne kompakte massen mer praktisk som topplag på gårdsplasser, hullete skogsbilveier og andre flater der kjøretøy ferdes. Dette fordi subbus drenerer svært godt og har god stabilitet når det blandes sammen med grus eller singel.

En slik kombinasjon av grusmasser er derfor et populært valg også i forbindelse med legging av hagegang eller brostein, vedlikehold og grusing av skogsbilveier eller som underlag i innkjørsler - spesielt innkjørsler med helning.

Var ikke subbus det du var ute etter? Se våre andre produkter.

Ønsker du mer informasjon om subbus og hvordan grusmassen kan anvendes i ditt prosjekt? Ta kontakt med oss på denne siden.

Vi leverer subbus til privat- og bedriftsmarkedet

Odal Grus fører og leverer subbus i ulike fraksjoner avhengig av dine behov. Vi tilbyr rask levering til våre kunder i privat- og bedriftsmarkedet, og ikke minst til konkurransedyktige priser.

Kontakt oss for å bestille subbus fra oss her.

Vårt fokus på subbus og  å selge steinprodukter av høy kvalitet gjennomsyrer hele organisasjonen. Her kan du lese mer om vårt kvalitetsfokus.

Send oss en henvendelse, vi kontakter deg så snart vi kan