Subbus

Subbus er en grov grusmasse som utvinnes fra første trinn i knusingen av berg- og fjellmasser. Subbus inneholder mer finstoff enn grus og singel, slik at massen lettere binder seg til underlaget. Denne egenskapen gjør at subbus ofte blir hard og kompakt med minimalt etterarbeid og komprimering. Dermed er subbus godt egnet til bruk under belegningsstein eller som bærelag før asfaltering.

Vårt fokus på subbus og å selge steinprodukter av høy kvalitet gjennomsyrer hele organisasjonen.

Her kan du lese mer om vårt kvalitetsfokus.

Vi leverer subbus til privat- og bedriftsmarkedet

Odal Grus fører og leverer subbus i ulike fraksjoner avhengig av dine behov. Vi tilbyr rask levering til våre kunder i privat- og bedriftsmarkedet, og ikke minst til konkurransedyktige priser.

Ønsker du å bestille subbus fra oss?

Kontakt oss i dag

Hva brukes subbus til?

Subbus er ofte benyttet som underlag for ulike typer steindekker og som avrettingsmasse.

Vanlige bruksområder for subbus er som dekke på gårdsplasser og i innkjørsler. I mange tilfeller brukes subbus i kombinasjon med grus. Dette er optimalt fordi subbus har egenskaper som gjør den kompakte massen godt egnet som topplag på gårdsplasser, hullete skogsbilveier og andre flater der kjøretøy ferdes.

Kombinasjon av ulike grusmasser gir god stabilitet

Subbus er kjent for å drenere svært godt og har god stabilitet når det blandes sammen med grus eller singel. En kombinasjon av grusmasser er også et populært valg også i forbindelse med legging av hagegang eller brostein, vedlikehold og grusing av skogsbilveier eller som underlag i innkjørsler - spesielt innkjørsler med helning.

Videre er subbus er en ideell masse for vedlikehold og reparasjon av grusveier og gårdsplasser.

Var ikke subbus det du var ute etter? Se våre andre produkter.

Ønsker du mer informasjon om subbus og hvordan grusmassen kan anvendes i ditt prosjekt?

Send oss en henvendelse

hCaptcha