Bærelag

Dersom du trenger bærelag før asfaltering, som underlagsoppbygging, forsterkning eller vedlikehold av veier og tomter, kan vi i Odal Grus tilby privat- og bedriftskunder forsterknings- og bærelag av svært høy kvalitet og til konkurransedyktige priser. Hos oss får du knust fjell i ulike fraksjoner. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Her i Norge er det store variasjoner i grunnforhold, nedbørsmengde og temperatur i løpet av sesongene. Spesielt i forbindelse med bygg- og anleggsarbeid vil dette påvirke blant annet om du skal bruke fine eller grove masser og hvor stor mengde masse som er nødvendig. Riktig bruk av bærelag kan beskytte mot drenering i grunn og telehiv samt sikre et jevnt og stabilt resultat som holder seg år etter år. For å få best mulig resultat er det viktig å innhente råd fra profesjonelle som er godt kjent med lokalområdet og de forhold som må tas med i betraktningen for akkurat ditt prosjekt.

Vi hjelper deg velge riktig bærelag

Med mange variabler å ta stilling til, avhenger et optimalt resultat av at bærelaget velges og legges i henhold til gjeldende norsk standard og med tanke på grunnforholdene i området. Da kan det vært en fordel å innhente råd og veiledning fra lokale fagfolk. Vi kan bistå både privat- og bedriftskunder med rådgivning i forbindelse med valg av riktig bærelag, masse og fraksjon avhengig av om du skal legge underlag på jord-, fjell- eller leirgrunn. Hvilken type bærelag, og hvor mye, du trenger til ditt prosjekt vil også være avhengig av om bærelaget skal være underlagsoppbygging på lite eller høyt trafikkerte veier. Kontakt oss for bestilling av bærelag og veiledning for legging i henhold til retningslinjene. Med vår maskinpark og egne lastebiler kan vi tilby rask levering av bærelag, pukk og grus til våre kunder.

Send oss en henvendelse, vi kontakter deg så snart vi kan