Bærelag

Hos oss får du knust fjell i ulike fraksjoner.

Et stabilt bærelag er i mange tilfeller helt avgjørende for en god belegning. Vi i Odal Grus kan tilby forsterknings- og bærelag av svært høy kvalitet til konkurransedyktige priser, for både privat- og bedriftskunder. Vi sørger for at du har de beste forutsetninger, enten du skal asfaltere eller har behov for underlagsoppbygging, forsterkning eller vedlikehold av veier og tomter.

Vi kjenner norske forhold

Her i Norge er det store variasjoner i grunnforhold, nedbørsmengde og temperatur i løpet av sesongene. Dette stiller krav til underlaget. Spesielt i forbindelse med bygg- og anleggsarbeid vil forholdene blant annet påvirke om du skal bruke fine eller grove masser og hvor stor mengde masse som er nødvendig.

Riktig bruk av bærelag kan beskytte mot drenering i grunn og telehiv, samt sikre et jevnt og stabilt resultat som holder seg år etter år.

For å få best mulig resultat er det viktig å innhente råd fra profesjonelle som er godt kjent med lokalområdet og de forhold som må tas med i betraktningen for akkurat ditt prosjekt.

Har du spørsmål?

 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om bærelag.

Du kan også fylle ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt oss i dag

Velg riktig bærelag

Et optimalt resultat avhenger av at bærelaget velges og legges i henhold til gjeldende norsk standard, og med tanke på grunnforholdene i området. Det er mange variabler å ta stilling til. Derfor kan det være en fordel å innhente råd og veiledning fra lokale fagfolk.

Vi bistår med gode råd og veiledning

Vi kan bistå både privat- og bedriftskunder med rådgivning i forbindelse med valg av riktig bærelag, masse og fraksjon, avhengig av om du skal legge underlag på jord-, fjell- eller leirgrunn. Hvilken type og mengde bærelag du trenger til ditt prosjekt vil også være avhengig av om bærelaget skal være underlagsoppbygging på lite eller høyt trafikkerte veier.

Kontakt oss for bestilling av bærelag og veiledning for legging i henhold til retningslinjene. Med vår maskinpark og egne lastebiler kan vi tilby rask levering av bærelag, pukk og grus til våre kunder.

Send oss en henvendelse

hCaptcha