Kumringer

Kumringer er betegnelsen på det sylindriske, vertikale røret som brukes ved tilgangspunkter til for eksempel drenerings- og kloakksystem under bakken. Odal Grus fører kumringer i betong produsert i henhold til gjeldende norsk standard. Dette innebærer at kumringene i vårt sortiment er konstruert for å takle store påkjenninger og et langt livsløp i nordisk klima.

Vi har kumring til ditt prosjekt

Hvilken type kumring du trenger, vil naturligvis være avhengig av kummens diameter og dybde. Det vil også være avgjørende om det foreligger eventuelle krav til vanntetthet og tykkelse, om kummen skal være med eller uten innstøpt bunn, og om det finnes spesielle forutsetninger for installasjon i kummen. Uansett hvilke behov du har, kan du som kunde hos oss finne produktet som passer for ditt prosjekt. Vi fører et utvalg kumringer i flere standardiserte dimensjoner og dybder.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om vårt sortiment og kumringenes tekniske spesifikasjoner.

Alt du trenger til kummen

Hos Odal Grus kan du i tillegg til kumringer gå til anskaffelse av justeringsringer for å justere opp til nøyaktig høyde på kum og kumlokk. Dette forhindrer blant annet uautorisert tilgang. Vi har alt du trenger til kummen på ett og samme sted, slik at vi kan tilby deg som vår kunder rask og kostnadseffektiv levering.

Kjerneboring av kumringer

Vi tilbyr også kjerneboring av kumringer for føring av rør og ledninger gjennom kum på forespørsel, både for nye og eksisterende kunder. Kontakt oss vedrørende forespørsel om kjerneboring.

Send oss en henvendelse, vi kontakter deg så snart vi kan