Kumringer

Vi har kumring til ditt prosjekt

Kumringer er betegnelsen på det sylindriske, vertikale røret som brukes ved tilgangspunkter til for eksempel drenerings- og kloakksystem under bakken. Odal Grus fører kumringer i betong produsert i henhold til gjeldende norsk standard. Dette innebærer at kumringene i vårt sortiment er konstruert for å takle store påkjenninger og et langt livsløp i nordisk klima.

Vi hjelper deg med å finne riktig kumring

For å få best mulig resultat er det viktig å innhente råd fra profesjonelle som er godt kjent med lokalområdet og de forhold som må tas med i betraktningen for akkurat ditt prosjekt.

Hvilken type kumring du trenger, vil naturligvis være avhengig av kummens diameter og dybde. Det vil også være avgjørende om det foreligger eventuelle krav til vanntetthet og tykkelse, om kummen skal være med eller uten innstøpt bunn og om det finnes spesielle forutsetninger for installasjon i kummen. Uansett hvilke behov du har, kan du finne riktig produkt til ditt prosjekt hos oss. Vi fører et utvalg kumringer i flere standardiserte dimensjoner og dybder.

Har du spørsmål?

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon om vårt sortiment og kumringenes tekniske spesifikasjoner.

Du kan også fylle ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt oss i dag

Alt du trenger til kummen

Hos Odal Grus finner du alt du trenger til kummen på ett og samme sted. Vi har et helhetlig produkttilbud som sikrer deg som vår kunder rask og kostnadseffektiv levering, og god flyt i dine prosjekter. I tillegg til kumringer leverer vi blant annet justeringsringer som lar deg justere opp til nøyaktig høyde på kum og kumlokk. Dette forhindrer blant annet uautorisert tilgang.

Les mer om våre produkter i betong her.

Kjerneboring av kumringer

Vi tilbyr også kjerneboring av kumringer for føring av rør og ledninger gjennom kum på forespørsel, både for nye og eksisterende kunder. Kontakt oss vedrørende forespørsel om kjerneboring.

Send oss en henvendelse

hCaptcha